DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT 2018: Actes en que ha assistit APPCAT

El passat dia 27 de novembre, en commemoració del Dia Internacional de la discapacitat que serà el proper dia 1 de desembre, des d’APPCAT hem assistit i participat en una serie d’actes que s’han realitzat en Barcelona i Tarragona.

  • Presentació de la Guia Pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física, de ECOM amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la nostra entitat, en breu estarà també publicada online.

Més informació sobre la guia en aquest enllaç

 

  • Reunió del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, del qual formem part, en la que varem mantenir el primer contacte amb el Molt Honorable President de la Generalitat Quim Torra. En coincidir la reunió amb la presentació d’un llibre al centre de Guttmann a la Sagrera (Barcelona).

  • Participació en el Grup de Treball d’accessibilitat: El dret a l’accessibilitat al camp de Tarragona on varem participar en la iniciativa d’ECOM junt amb altres entitats del territori per tal de crear una xarxa de defensa del dret a l’accessibilitat de les persones amb discapacitat. Va ser un primer contacte  que esperem en breu poder continuar.

  • Presentació del Llibre Empoderament i autonomia personal, elaborat per l’Institut Guttmann. despres del Consell.

 

  • Asistencia a la Jornada-Debat: Apoderament de les persones amb discapacitat treballant per la seva inclusió i igualtat , Organitzat per el PSC al Casal Socialista Joan Reventós.

Appcat

Modificació clau el 24 de maig de 2016