Gimcana APPCAT a les Festes de Sant Andreu 2017

El passat dia 2 de desembre, vàrem realitzar la Gimcana sobre rodes a la Plaça Can Portabella, acompanyats per Pioners i Caravel·les de l’Agrupament Escolta Champagnat que van col·laborar amb nosaltres per a dur a terme l’activitat. I als que estem molt agraits!!

Vàrem tenir  un matí fresc, però això no va impedir que vinguessin gent del barri a participar a la Gimcana, a entretenir-se i divertir-se a l’hora que donaven a conèixer com es el dia a dia de molts de nosaltres.

Per a realitzar l’itinerari de la Gimcana es feia servir cadires de rodes que ens van cedir la Amputats Sant Jordi.

Hi havia 4 punts de dificultat:

  1. Pujar en ascensor: Els ascensors acostumen a ser espais reduïts on una cadira no pot donar la volta, per tant s’entra de cara, i es surt marxa enrere.
  2. Pujar a la rampa.  Encara que la de la Gimcana no era gaire inclinada, les persones que es van animar a realitzar el recorregut van veure la dificultat que suposa que la pugi una persona sola. Va haver moment que les voluntàries van haver de donar una petita embrantzideta.
  3. Girar al voltant objecte: Girar amb la cadira de rodes es una de les destreses que tothom que va en cadira de rodes necessita dominar.
  4. Entrar i sortir del Lavabo: els lavabos són espais petits, que tenen suficient espai encara que just per poder donar la volta i sortir-ne de cara.

GALERIA de FOTOS 

GALERIA DE VÍDEOS

 

jordi