I Jornada Nacional sobre el Síndrome de Postpolio, 15 de junio de 2019

L’Associació Malaguenya d’Afectats Pòlio i Postpòlio (AMAPyP) i el Centre de Referència Estatal d’Atenció a Persones amb Malalties Rares i les seves Famílies (CREER) dependent de l’Imserso, van organitzar la 1a Jornada Nacional Síndrome Postpòlio el dia 15 de juny de el 2019.

Des de APPCAT volem felicitar a tots el membres d’AMAPyP, per tota la tasca realitzada en l’organització d’aquesta exitosa Jornada i la seva feina, com associació, en favor del nostre col·lectiu.


 

La Asociación Malagueña de Afectados Polio y Postpolio (AMAPyP) y el Centro de Referencia Estatal de Atención a Personas con Enfermedades Raras y sus Familias (Creer) dependiente del Imserso, organizaron la 1ª Jornada Nacional Síndrome Postpolio el día 15 de junio de 2019.

Desde APPCAT queremos felicitar a todos los miembros de AMAPyP, por toda la labor realizada en la organización de esta exitosa Jornada y su trabajo, como asociación, en favor de nuestro colectivo.


 

Us passem els enllaços per veure els vídeos i l’informació de la Jornada en Burgos.

Enllaç a la web de AMAPyP

https://www.amapyp.com/i-jornada-nacional-siacutendrome-postpolio.html#

Enllaç a la web de CREER.

http://www.creenfermedadesraras.es/creer_01/documentacion/materialaudiovisual/videos/videos_jornada_postpolio/index.htm?fbclid=IwAR0gIEpzPs7MyFQWVG9H5przIowS7Z6qc_ETYeKbJYjbMHU0ibB9k8snaE4

Vídeos de AMAPyP :

  • Llista de reproducció de AMAPyP a Youtube:

 

Appcat

Modificació clau el 24 de maig de 2016