Institut Guttmann-Barcelona presenta el projecte de recerca social, PARTICIPA

 

 

El dijous 19-09-2019, va tenir lloc a Guttmann Barcelona la reunió d’inici del projecte (kick-off) de PARTICIPA, el primer projecte de recerca en innovació social i discapacitat impulsat pel @iguttmann  juntament amb les associacions de persones amb discapacitat que formem part del Consell Social i de Participació, i altres experts i entitats relacionades amb l’àmbit de la discapacitat.
PARTICIPA té com a principal objectiu analitzar quins són els factors facilitadors i les barreres més rellevants per a la participació de les persones amb discapacitat.

Informació projecte recerca social PARTICIPA


 

El jueves 19-09-2019, tuvo lugar en Guttmann Barcelona la reunión de inicio del proyecto (kick-off) de PARTICIPA, el primer proyecto de investigación en innovación social y discapacidad impulsado por el @iguttmann  junto con las asociaciones de personas con discapacidad que formamos parte del Consell Social y de Participació, y otros expertos y entidades relacionadas con el ámbito de la discapacidad.
PARTICIPA tiene como principal objetivo analizar cuáles son los factores facilitadores y las barreras más relevantes para la participación de las personas con discapacidad.

Información projecto investigación social PARTICIPA


Appcat

Modificació clau el 24 de maig de 2016